Wedstrijden

Paardensportvereniging Gelderse Boys organiseren ongeveer twee keer per maand een wedstrijd op onze accommodatie. Hieronder staan de verschillende soorten wedstrijden kort uitgelegd.

KNHS wedstrijden

De Gelderse Boys zijn lid van de KNHS en mogen daarom officiële wedstrijden organiseren. Naast regulieren dressuur wedstrijden paarden en pony's, worden er ook subtop wedstrijden gehouden. Inschrijven kan via mijnknhs.nl

Onderlinge wedstrijden

Ongeveer zeven keer per jaar organiseren de Gelderse Boys een onderlinge wedstrijd voor onze leden. Voor deze wedstrijden hoef je niet in het bezit te zijn van een startkaart van de KNHS. Vaak worden deze wedstrijden gecombineerd met oefendressuur en -springen.

In de ochtend en rond de middag worden de dressuur proeven verreden. In de middag wordt er een parcours gebouwd en gaan de springruiters van start. De dag wordt afgesloten met een grote prijsuitreiking. De wedstrijd commissie zorgt er iedere keer weer voor dat er, naast de normale prijzen, ook voor elke ruiter of amazone een mooi presentje klaar staat.

Clubkampioenschappen

De Clubkampioenschappen worden elk jaar in september verreden. Voorafgaand aan deze twee dagen is de SummerCup om jezelf te selecteren.

Bronzen paard

Het Bronzen Paard is een traditie die....

SummerCup

De ‘GB Summer Cup’ bestaat uit 4 onderlinge wedstrijden, waarvan er minimaal 3 gereden moeten worden om kans te maken op die felbegeerde titel ‘clubkampioen van het jaar’.
De deelnemers met de hoogste percentages zullen worden gehuldigd. Deelnemen aan de laatste wedstrijd is verplicht. Tijdens deze laatste wedstrijd zullen de kampioenen worden gehuldigd. Je kunt meedoen met zowel dressuur als springen.

 

Kür op muziek viertallen

Samen met HSV St Martinus Boxtel organiseren de Gelderse Boys elk jaar de selectie wedstrijden kür op muziek viertallen voor Indoor Brabant.