Nieuw in onze webshop! GB collectie met polo's, hoodies en jassen

Lidmaatschap en contributies 2023

Paardensportvereniging Gelderse Boys biedt verschillende type lidmaatschappen aan voor recreant- en wedstrijdleden, maar ook voor leden die betrokken willen zijn bij onze club als donateur of vriend. Het lidmaatschap loopt van 1 januari t/m 31 december en wordt jaarlijks automatisch verlengt tenzij je het vóór 25 november hebt opgezegd via de website, bij opzegging wordt geen restitutie verleend. Lidmaatschap opzeggen of wijzigen kan via deze pagina.

Bij onze vereniging is het voor basis- en wedstrijdleden verplicht om vrijwilligerswerk te doen tegen een vergoeding (kinderen alleen met behulp van hun ouders), zodat er wedstrijden en evenementen georganiseerd kunnen worden, daarnaast verhoogt het de betrokkenheid bij de club. Door als vrijwilliger mee te helpen kun je volgens het kruisjessysteem voor basis- en wedstrijdleden wel €100,- korting verdienen op je lidmaatschapscontributie.

 

Basis lidmaatschap Wedstrijd lidmaatschap KNHS lidmaatschap Donateurs lidmaatschap Vriend
Geschikt voor Recreant ruiter Wedstrijd ruiter Wedstrijdruiter Niet actief rijdend lid Sponsor
Per jaar €180,- €195,- €55,- €30,- €35,-
Vrijwilligerstaken (5x 4uur) ja ja nee nee nee
Gebruik van de accommodatie (rijhal en buitenterrein) ja ja nee nee nee
KNHS-lidmaatschap (excl. startpassen) nee ja ja nee nee
Officiële KNHS wedstrijden nee ja ja nee nee
Onderlinge wedstrijden ja ja nee nee nee
Evenementen ja ja nee ja Eén keer per jaar een vriendenfeest
Toegang tot ledenvergadering ja ja ja ja nee
Inschrijven voor clublessen ja ja nee nee nee

Korting op lidmaatschap

Je kunt door het jaar heen ook lid worden, de jaarcontributie 2023 van een basis-lidmaatschap is €180,- en van een wedstijdlidmaatschap €195,-. Voor de voorgaande maanden ontvang je een korting van €10,- per hele maand en voor november en december nog eens € 5,- extra.

Kinderen tot 12 jaar
Voor basis- en wedstrijdleden tot 12 jaar is er een kinderkorting van €25,-. Als er per gezin twee of meer kinderen lid zijn, krijg je ook nog een extra gezinskorting van €25,- per 2e en 3e kind op de contributie van dit kalenderjaar.

Korting op lidmaatschap door vrijwilligerswerk

Bij onze vereniging is het voor basis- en wedstrijdleden verplicht om vrijwilligerswerk te doen (kinderen alleen met behulp van hun ouders), tegen een vergoeding volgens een kruisjessysteem. Wij vragen deze leden om een aantal keer per jaar mee te helpen als vrijwilliger zodat er wedstrijden en evenementen georganiseerd kunnen worden. Je geeft je via de vrijwilligerspagina online op voor een vast blok van 4 uur vrijwilligerswerk, met uitloop indien nodig. Als vergoeding ontvang jij 1 kruisje. Per jaar mag je 5 kruisjes á €20,- dus totaal €100,- inwisselen voor korting op je lidmaatschapscontributie van het volgende jaar. Help je nog meer mee? Dan ontvang je een waardebon van €5,- per kruisje welke je mag inwisselen voor inschrijfgeld via onze website!  Vind hier meer informatie over het vrijwilligerswerk.

Tarieven clublessen

Dressuur €33,- per kwartaal - iedere woensdagavond of zaterdagochtend 45 min. clubles. De zaterdagochtend les is voor de jongste ruitertjes.

Springen €48,- per kwartaal - om de week op maandagavond 1 uur clubles.

Afdelingsdressuur ntb - per kwartaal - één keer in de week 45 min. met een minimale deelname van 4 combinaties. Excl. wedstrijdkosten.

Aan onze clublessen kun je enkel deelnemen als je basis- of wedstrijd-lid bent van de Gelderse Boys. Kom gerust een keer op woensdagavond kijken of een clubles iets voor jou is.

 

Overzicht tarieven lidmaatschappen 2023

Door middel van vrijwilligerswerk kun je korting verdienen op onderstaande tarieven.

Contributie Basislidmaatschap Wedstrijdlidmaatschap KNHS lid
Januari €180,- €195,- €55,-
Februari €170,- €185,- €55,-
Maart €160,- €175,- €55,-
April €150,- €165,- €55,-
Mei €140,- €155,- €55,-
Juni €130,- €145,- €55,-
Juli €120,- €135,- €55,-
Augustus €110,- €125,- €55,-
September €100,- €115,- €55,-
Oktober €90,- €105,- €45,-
November €75,- €90,- €45,-
December €60,- €75,- €45,-

Vrienden van de Gelderse Boys

Vrienden van de Gelderse Boys zitten “in d’n goeie zit”

Sponsor "Vriend van de Gelderse Boys" €35,- per jaar, bordje met opdruk naar wens in de kantine en een vriendenfeestje. Aanmelden kan per mail naar info@gelderseboys.nl 

Alle genoemde prijzen op de website van PSV Gelderse Boy zijn onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen en typefouten.