Oefenwedstrijd mennen

Voor de menners van onze club en uit de regio organiseren we tijdens het zomerseizoen een onderlinge oefenwedstrijd mennen. Tijdens deze wedstrijd wordt er een vaardigheid parcours gereden met één rubriek waar alle menners aan deelnemen. Enkel-, dubbel- en vierspannen mogen meedoen met paarden of pony's. Degene met de snelste tijd wint de wedstrijd.


Competitie

Hoe word je clubkampioen? Clubkampioen wordt degene die over het hele seizoen gemiddeld het hoogste geëindigd is over de dressuur en vaardigheid (2 manches) samen. De beste twee resultaten van de drie wedstrijden tellen mee waarbij deelname aan de laatste wedstrijd verplicht is.

 

De menwedstrijd zal plaatsvinden nadat de onderlinge springwedstrijd is afgelopen, naar verwachting zal dit in de middag zijn.

 

LET OP!! De inschrijving sluit de zondag vóór de wedstrijd om 20:00 uur.

 

 

Met de inschrijving voor wedstrijden en/of evenementen bij de Gelderse Boys geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens deze activiteit voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.