Inschrijven wedstrijden 

Via deze webshop van PSV Gelderse Boys kun je inschrijven en betalen voor wedstrijden.

 

Summer Cup

De Summer Cup bestaat uit 3 onderlinge wedstrijden, waarvan er minimaal 2 gereden moeten worden om kans te maken om kampioen te worden van de competitie. Deelnemen aan de laatste wedstrijd is verplicht. Je kunt meedoen met zowel dressuur als springen. Onderaan de pagina is meer informatie te vinden over het wedstrijdreglement.

 

Agenda GB Summer Cup 2024
- zaterdag 4 mei
- zaterdag 8 juni
- zaterdag 21 september

 

LET OP!! De inschrijving sluit de zondag vóór de wedstrijd om 20:00 uur.

 

Regels onderlinge wedstrijden 

Tijdens de onderlinge wedstrijden hoef je geen startkaart te hebben maar worden wel de regels van de KNHS aangehouden, enkele regels uit het regelement van de KNHS zijn:

  • De eerste proef van de maand zal gereden worden, via deze link kun je zien welke dat voor jouw klasse is.

  • Wedstrijdregelement, op deze pagina van de knhs staat meer informatie over de harnachement, kleding en klasseindeling.

  • Klasseindeling, een combinatie (paard/pony-ruiter) wordt ingedeeld in de hoogst gemeenschappelijke klasse of een klasse lager indien het reglement en de inschalingstabel dit toe laat.
  • Promotieregeling, klik hier voor meer informatie. 
    • Daarnaast worden degene die kampioen zijn geworden of het Bronze paard winnen verzocht om te promoveren naar een hogere klasse.
  • Een combinatie mag tijdens competitiewedstrijden (WinterCup of SummerCup/Clubkampioenschappen) slechts in 1 klasse uitkomen. Een combinatie mag tijdens de competitiewedstrijden alléén uitkomen in de hoogste klasse waarin/ het hoogste niveau waarop de combinatie in het lopende seizoen uitgekomen is. Buiten de competitie om mag tijdens onderlinge wedstrijden vrij gewisseld worden in klasse onder voorbehoud van de promotieregeling.
  • Wil je graag een keer een hogere klasse oefenen tijdens de competitie? Schrijf dan de lagere klasse voor de competitie in als eerste proef en de hogere klasse als 2e proef HC.
  • Bezwaar kan ingediend worden tot 1 uur na einde wedstrijd/prijsuitreiking.
  • Uitgebreide wedstrijdregels staan hieronder uitgelegd:

 

Bij vragen kunt u mailen naar onderlinge@gelderseboys.nl 

 

Impulsrubriek en BB proeven

85 Stap En Draf Dressuurproef 2011
PDF – 94,3 KB
87 Stap En Draf Dressuurproef 2011
PDF – 93,7 KB
BB Proef 16
PDF – 45,5 KB
BB Proef 17
PDF – 45,9 KB

Uitslagen

Summercup 1 Dd 04 05 2024 Xlsx
Excel – 17,5 KB 9 downloads
Summercup 2 dd 08-06-2024
Excel – 17,3 KB 8 downloads
Totaaloverzicht GB Summer Cup 2024 Xlsx
Excel – 14,8 KB 8 downloads
Totaaloverzicht MENNEN Summer Cup 2024 Xlsx
Excel – 18,4 KB 8 downloads

 

Met de inschrijving voor wedstrijden en/of evenementen bij de Gelderse Boys geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens deze activiteit voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De wedstrijdorganisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.