Inschrijven wedstrijden 

Via deze webshop van PSV Gelderse Boys kun je inschrijven en betalen voor wedstrijden.

 

Summer Cup

De Summer Cup bestaat uit 3 onderlinge wedstrijden, waarvan er minimaal 2 gereden moeten worden om kans te maken om kampioen te worden van de competitie. Deelnemen aan de laatste wedstrijd is verplicht. Je kunt meedoen met zowel dressuur als springen. Onderaan de pagina is meer informatie te vinden over het wedstrijdregelement.

 

Agenda GB Summer Cup 2023
- zaterdag 4 mei
- zaterdag 8 juni
- zaterdag 28 september

 

LET OP!! De inschrijving sluit de zondag vóór de wedstrijd om 20:00 uur.

 

Regels onderlinge wedstrijden 

Tijdens de onderlinge wedstrijden hoef je geen startkaart te hebben maar worden wel de regels van de KNHS aangehouden, enkele regels uit het regelement van de KNHS zijn:

  • De eerste proef van de maand zal gereden worden, via deze link kun je zien welke dat voor jouw klasse is.

  • Wedstrijdregelement, op deze pagina van de knhs staat meer informatie over de harnachement, kleding en klasseindeling.

  • Klasseindeling, een combinatie (paard/pony-ruiter) wordt ingedeeld in de hoogst gemeenschappelijke klasse of een klasse lager indien het reglement en de inschalingstabel dit toe laat.
  • Promotieregeling, klik hier voor meer informatie. 
    • Daarnaast worden degene die kampioen zijn geworden of het Bronze paard winnen verzocht om te promoveren naar een hogere klasse.
  • Een combinatie mag tijdens competitiewedstrijden (WinterCup of SummerCup/Clubkampioenschappen) slechts in 1 klasse uitkomen. Een combinatie mag tijdens de competitiewedstrijden alléén uitkomen in de hoogste klasse waarin/ het hoogste niveau waarop de combinatie in het lopende seizoen uitgekomen is. Buiten de competitie om mag tijdens onderlinge wedstrijden vrij gewisseld worden in klasse onder voorbehoud van de promotieregeling.
  • Wil je graag een keer een hogere klasse oefenen tijdens de competitie? Schrijf dan de lagere klasse voor de competitie in als eerste proef en de hogere klasse als 2e proef HC.
  • Bezwaar kan ingediend worden tot 1 uur na einde wedstrijd/prijsuitreiking.
  • Uitgebreide wedstrijdregels staan hieronder uitgelegd:

 

Bij vragen kunt u mailen naar onderlinge@gelderseboys.nl 

 

Impulsrubriek en BB proeven

85 Stap En Draf Dressuurproef 2011
PDF – 94,3 KB
87 Stap En Draf Dressuurproef 2011
PDF – 93,7 KB
BB Proef 16
PDF – 45,5 KB
BB Proef 17
PDF – 45,9 KB

Uitslagen

Uitslag 6 5 2023 Dressuur
Word – 47,2 KB 123 downloads
Uitslag 6 5 2023 Springen
Excel – 9,9 KB 101 downloads